Nu har Apple endelig indført en advarsel mod at ens kodeord huskes i 15 minutter efter et in app-køb. Første gang man foretager et in app-køb bliver man således oplyst om, at kodeordet vil blive husket i 15 minutter, samt får at vide hvordan man ændrer det i indstillinger.

Sværere behøver det faktisk ikke at være, og man kan undre sig over, at Apple ikke fra starten kom med disse oplysninger. Som forbruger han man faktisk ikke - for hvor mange læser de 28 siders brugerbetingelser - haft en jordisk chance for at vide dette. Nu bliver det oplyst, så enhver kan se det.

Fremover er der altså ingen undskyldninger, hvis man får lænset sin konto af in app-køb - med mindre man ikke kan læse. Det kan nu ikke gøres tydeligere. Og det er jo ganske elegant udført uden overhovedet at forringe brugeroplevelsen for de, der er ligeglade.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.