Da Apple sidste år lancerede deres nye filsystem - Apple File System (APFS) - i macOS og iOS, var det med et enkelt lille hængeparti. APFS understøtter nemlig ikke Apples egne Fusion Drives, det vil sige drev der er en kombination af SSD og HD. Apple tilbyder Fusion Drives i iMacs og Mac mini.

Nu ser det dog ud til at der snart sker noget. MacRumors kan ihvertfald berette at Apples softwarechef, Craig Federighi, har svaret på en brugers email angående dette. Brugeren har skrevet til Federighi og spurgt om Apple stadig arbejder på at sikre APFS-support for Fusion Drives. Federighi svarer kort, men præcist, tilbage: "We intend to address this question very soon..." Altså at Apple regner med at få løst dette meget snart. Hvad det så helt præcist vil sige, er en anden sag, men mon ikke APFS-support kommer med i en af de nærmeste opdateringer til macOS?

Hvis ikke du ved hvad APFS er, kan du læse mere her: Sådan fungerer Apples nye filsystem (APFS) i macOS

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.