Der er anmeldelser til både den almindelige forbruger og tekniknørden, flere af dem har også videoanmeldelser. Jeg har udplukket et par af de forskellige mediers konklusioner og giver link til den fulde anmeldelser.

Generelt set er anmeldelserne meget positive. Jeh hæfter mig også ved, at det tit er AT&Ts ringe dækning, der fremhæves, som iPhonens svage punkt.

"Den nye iPhone 4, som jeg har testet i halvanden uge - sammen med den store opdatering af styresystemet - viser endnu engang, hvorfor Apples telefon er den som alle andre vil slå, endda selvom der er skarp konkurrence fra telefoner baseret på Googles Android platform.

Som med tidligere iPhones, er den nyeste model banebrydende. FaceTime videoopkald på iPhone 4 er en af disse cool "at se er at tro"-funktioner.

Hvis vi skærer gennem hypen, har Apple givet gamle fans, såvel som førstegangs iPhoneejere, masser at juble over. " Ed Baig, USA Today.

"iPhonen kommer: Pas på rivaler! Hvis du holder af størrelse og form, skønhed og batterilevetid, polerethed og fornøjelse, så kalder iPhone 4 på dig. " David Pogue, New York Times.

"Jeg har testet iPhone 4 i mere end en uge. I både hardware og software, er den et stort spring i forhold til sin udmærkede forgænger, iPhone 3GS.

Det har nogle ulemper og begrænsninger - vigtigst af alt, det overbelastede AT & T-netværk i USA. Men generelt har Apple lavet en stor, veltilrettelagt opdatering, der efter min mening, sikrer den ledende position blandt smarthphones." Walt Mossberg, Wall Street Journal.

"Efter vores mening er iPhone 4 den bedste smartphone på markedet lige nu. Kombinationen af den fantastiske nye hardware, et forbløffende display, opgraderede kameraer, og store forbedringer til operativsystemet gør dette til en yderst formidabel pakke.

Ja, der er stadig ting, som vi ønsker at Apple får lavet, og ja, der er nogle fantastiske alternativer til iPhone 4 derude. Men når det kommer til den samlede pakke - pasform og finish i både software og hardware, performance, app-udvælgelse, og alle de små detaljer, der gør en enhed som denne til hvad den er - synes vi, at iPhone 4 cremen af cremen. " Josh Topolsky, Engadget.

"Den fjerde inkarnation af Apples iPhone er en trinvist forbedret, velkendt enhed - ikke en ny form for udstyr, som det var tilfældet med den nylige indførelse af IPad. Apples fokus på forbedring er lige så meget nøglen til kvaliteten af sine produkter som innovation er. Men der er én fejl, Apple ikke helt kan eliminere : Den upålidelige kvaliteten af opkald via AT&T. Ville jeg købe den? Ja." Xeni Jardin, Boing Boing.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.