Tidligere på året præsenterede Samsung Galaxy Fold - en ny kombineret smartphone og tablet, der kunne foldes sammen. Nu er lanceringen så tæt på, at enheden er nået ud til en række amerikanske anmeldere. Enheden koster næsen $2.000 og skulle være Samsungs nye og avancerede våben i kampen mod Apples dominans. Det er dog ikke faldet alt for heldigt ud for Samsungs nye produkt. I hvert fald rapporterer flere af anmelderne om at skærmen er ødelagt efter kun en til to dages brug.

Hos The Verge oplevede man at skærmen gik i stykker efter kun to dage. Et eller andet kom i klemme i hængslet. De har ikke behandlet enheden ud over hvad helt almindelige forbrugere ville gøre. Det vil sige ting som at putte den i lommen, lukke den op og i og så videre. Skærmen er knækket lige der hvor den foldes og må forventes at være mest udsat.

Mark Gurman fra Bloomberg og YouTuberen Marques Brownlee har oplevet det samme problem. De har begge fjernet en form for beskyttende folie der dækker skærmen og har efterfølgende oplevet af skærmen knækkede. Denne folie skulle egentlig blive siddende på enheden, men det vidste ingen af dem, og de siger samstemmende at der ikke står noget på æsken om, at folien ikke skal tages af. Gurman mener at enhver forbruger ville gøre det samme.

CNBC's Steve Kovach har også oplevet en ødelagt skærm efter en enkelt dags brug.

Det er formodentlig en del anmeldere der ikke har oplevet problemer, men at fire anmeldere oplever så alvorlige problemer er et kæmpe problem for Samsung. Enheden skulle egentlig være landet i butikkerne den 26. april, men Samsung oplyser nu at de udsætter det. En ny lanceringsdato vil blive meldt ud inden for et par uger tog imens vil Samsung gøre alt hvad de kan for at forbedre skærmbeskyttelsen.

Læs eventuelt mere hos The Verge.