En af de største fortalere for at Apple er på vej med et fjernsyn er Piper Jaffrays analytiker Gene Munster, der de seneste par måneder, er blevet mere og mere konkret i sine forventninger. Man skal dog huske på, at han ikke har kendskab til Apples planer, men alene spekulerer og danner sine konklusioner udfra andre kilder i elektronikbranchen. Han føler sig dog så selvsikker på sin spådom, at han anbefaler alle, der overvejer at anskaffe en TV, at vente til Apple har afsløret, hvad de har i ærmet.

Munster har rigtig mange ideer til, hvad Apple kan have gang i. Nogle af dem har har ifølge Business Insider løftet sløret for på en konference i går.

Først og fremmest forventer han en alt-i-et-løsning, hvor selve skærmen og det nuværende Apple TV er integreret i en enhed. Der vil komme forskellige størrelser, da folk har forskellige behov, mener Munster. Dette vil dog i givet fald så være i stærk kontrast til Apples Thunderbolt Display som kun fås i én størrelse (27"), til trods for at folk her også har forskellige behov. Personligt tror jeg derfor mere på, at Apple vil nøjes med at lancere én størrelse. Med hensyn til prisen forventer Munster, at Apple vil prissætte fjernsynene til det dobbelte af hvad man kan finde samme størrelse til andre steder. Prisforskellen skal dække den ekstra hard- og software, der er påkrævet, integrationen med Apples økosystem samt Apple højere profirmargin sammenlignet med konkurrenterne.

Munster forventer, at Apples fjernsyn vil integrere med iOS-enhederne og Apples økosystem for musik, film og apps. Interfacet vil formodentligt inkludere en traditionel fjernbetjening, men iOs-enheder og Siri, Apples stemmestyrede assistent, vil også kunne bruges. Man vil simpelthen kunne sige "DR 2" til fjernsynet, hvis man ønsker at skifte til den kanal. Hele øvelsen fra Apples side går ud på, at gøre det enkelt at kontrollere sit fjernsyn. Steve Jobs har da også med henvisning til Siri udtalt, at han endelig havde knækket nødden i forhold til, hvordan et Apple fjernsyn skulle laves.

Helt på linje med flere andre mener Munster, at Apples nye fjernsyn vil ramme markedet i andet halvår 2012.

Jeg har tidligere selv spekuleret over nogle af de muligheder, der kunne være i at producere et fjernsyn: Nu bliver Apple TV og AirPlay mere end en hobby for Apple