Analytikeren Ming-Chi Kuo forventer at Apple åbner WWDC-konferencen med at præsentere MacBook Pro og Air baseret på Intels seneste Haswell-chips, skriver MacRumors.

Kuo har tidlige har ment, at Apple ville udfase ikke-retinaudgaverne af MacBook Pro i løbet af i år. Det mener han ikke længere. Stærkt salg af specielt 13"-udgaven af den almindelige MacBook Pro, skulle være årsagen til, at Apple beholder dem i sortimentet. Opdaterede MacBook Pro uden retina forventes til salg umiddelbart efter WWDC, mens udgaverne med retina-skærm forventes til salg noget senere på grund af flaskehalse i produktionen.

Med hensyn til MacBook Air, Apple mest populære bærbare computere, forventes det også, at de kan købes umiddelbart efter WWDC. Vi skal dog ikke regne med, at de kommer med retinaskærme. Kuo mener, at de er for dyre, bliver for tykke, og at produktionen i det hele taget byder på for mange vanskeligheder til at Apple hopper på den vogt lige nu.

WWDC afholdes fra den 10. til 14 juni.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.