En analytiker fra Topeka Capital Markets tror, at Apple vil begynde at tilbyde flere valgmuligheder til iPhone-kunderne. Det vil helt konkret sige flere farver at vælge mellem samt flere skærmstørrelser.

Analytikeren mener at lanceringen af iPod touch i flere farver i efteråret var en prøveballon, for at få nogle erfaringer med salget, produktionen og logistikken. Turen skulle nu være kommet til iPhonen og måske også iPaden.

Mere kontroversielt mener analytikeren at Apple for første gang vil tilbyde kunderne at vælge mellem flere skærmstørrelser i den kommende iPhone-model. På nuværende tidspunkt kan man også vælge mellem to skærmstørrelser, men det er i to forskellige generation af iPhonen. Fremover skulle det altså blive sådan, at der kommer flere skærmstørrelser i hver generation. Her nævnes både en iPhone med mindre skærm end den klassiske og en iPhone med en større skærm end den i iPhone 5.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.