Ifølge analytikeren Ming-Chi Ku går produktionen af den kommemde iPhone X ualmindeligt langsomt - målt efter Apples målestok i hvert fald. Således mener Kuo at den daglige produktion af iPhone X er under 10.000 enheder.

Den lave daglige produktion betyder at iPhone X kommer til salg i en meget begrænset antal til at starte med. Specielt den nye farve "blush gold" er der så mange problemer med, at den formodentligt først kommer til salg senere på året.

Om det betyder at Apple vil indskrænke salget af iPhone X til færre lande - måske endda alene USA - til at starte med, er uvist. Spørgsmålet er om Apple synes det er bedre at kunne følge nogenlunde med efterspørgslen i færre lande, eller om det er vigtigt at få den ud i flere lande fra start.

Det hører selvfølgelig med til historien at Kuo ikke kender de rigtige tal. Han gætter bare ud fra de oplysninger han får fra enkelte underleverandører, der ikke har det fulde billede.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.