Analytiker hævder, at Apples måske kommende lavpris-iPhone vil være uden retina-skærm. Informationerne skulle stamme fra kilder i Apples logistikkæde. Oplysningerne er i direkte modstrid med alle de rygter vi hidtil har hørt omkring denne iPhone.

Det vil også virke som et underligt tilbageskridt. Apples tre seneste generationer af iPhonen har retina-skærm, og det er vel bare et spørgsmål om tid, før alle nye apps ikke længere vil understøtte den ældre standard-opløsning.

At genintroducere en opløsning man gik bort fra for flere år siden, nu der endelig er ved at komme lidt samling på skærm-fragmenteringen, giver meget lidt mening. Det svarer faktisk til, at Apple begynder at sælge iPhone 3GS igen. Den kan selvfølgelig produceres ret billigt, men er omvendt også lige tilbageskuende nok, når den allerede er udgået af markedet.

Man kan også fundere over, om man som udvikler vil understøtte en forældet opløsning beregnet på apps til et kundesegment, der ikke har råd til at købe den "rigtige" iPhone. Er det et marked, der overhovedet er nogen penge i for udviklere? Hvis ikke, hvorfor så bruge energi på at understøtte det?

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.