Apple planlægger at lancere en iPhone der kan foldes sammen - og det vil ske inden for to år. Det mener analytikeren Wamsi Mohan fra Bank of America.

Mohan kommer med sin forudsigelse efter at han har været i Asien i en uge og snakket med Apples underleverandører. Den nye iPHone vil blive lanceret i 2020 og vil samtidig kunne fungere som tablet.

Det lyder måske vildt, men det er faktisk ikke første gang vi hører dette rygte. Allerede i december 2016 var der rygter om at LG Display var i gang med udviklingen af en holdbar skærm til smartphones. LG Display har vist prototyper på teknologien, som dog har virket et stykke fra egentlig produktion.

I oktober sidste år skulle netop LG Display have underskrevet en aftale med Apple om levering af skærme til kommende iPhones. Den nuværende iPhone X har faktisk en fleksibel OLED-skærm, man kan bare ikke se det ude fra. Skærmen bukker rundt i kanten og folder ind bag sig selv. Det gør den for at skjule den chip der sidder i kanten. Ved at bukke skærmen ind bag sig selv kan rammen omkring skærmen gøres mindre. OLED-skærme der kan bukkes er altså teknisk mulige. For at lave en iPhone der kan foldes sammen, skal de andre komponenter dog også gøres bøjelige - eller i hvert fald arrangeres på en måde, så ikke de sidder lige der hvor bøjningen skal være.

Øverst kan du se et billede af LG's fleksible skærm.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.