Der har været rygter om at den kommende iPhone 8 - eller iPhone X eller hvad den nu kommer til at hedde - bliver ekstraordinært dyr. Nogle analytikere mener at have oplysninger om at den vil koste over $1.000. Det er markant mere end den nuværende iPhone 7, der starter ved $649. Jeg har allerede været inde på emnet før: $1.000 for en iPhone er ikke noget særligt, men nu er der nye oplysninger fra en analytiker der mener, at det ikke bliver helt så slemt alligevel.

Steven Milunovich fra UBS mener at basismodellen med 64GB vil få en pris på $850-900. Det ligger på niveau med Samsungs nye Galaxy S8+. Da Samsungens skærm er større end hvad der forventes for iPhone 8, regner Milunovich ikke med at Apple kan tillade sig at tage en højere pris. Det er rationalet bag hans gæt på prisen.

Prisen for 256GB-modellen vil til gengæld ligge omkring $1.000, hvilket jeg netop også var inde på i ovenfornævnte artikel.

De to regulære iPhones, iPhone 7s og iPhone 7S Plus, vil derimod komme til at koste det samme som iPhone 7 og 7 Plus gør i dag, mener Milunovich. Det er altså alene på den forventede premium-model, at vi vil se en stor prisstigning. De to regulære iPhones, vil der ikke ske noget drastisk med hvad angår prisen.

Nu er der også bare tale om rygter. Det er reelt ingen der ved hvad Apple har med til os i posen, når de nye iPhones bliver afsløret. Der er dog efterhånden ved at være konsensus om, at Apple vi lancere to regulære iPhones som direkte opdateringer af de to nuværende samt en premium-udgave med nyt design og ekstra gode specifikationer.

Du kan læse mere om forventingerne til den kommwende iPhone her: Her er alt vi ved om den kommende iPhone

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.