Ifølge en analytiker fra J.P. Morgan arbejder Apple på at kombinere OS X og iOS til ét styresystem. Formålet skulle være at øge salget af iPhones og iPads. Analytikeren kalder styresystemet iAnywhere, og mener at det skal bruges til noget helt specielt. Ideen er, at en iPhone eller iPad skal sættes i en dock på en almindelig computerskærm, og derved fungere som en rigtig computer. Der er altså ikke tale om, at OS X nødvendigvis skal afvikles på iOS-enhedens egen skærm, som billedet ovenfor illustrerer, men at iPhonen skal fungere som computer sammen med en almindelig skærm.

Flere af Apples absolutte topfolk som Phil Schiller og Craig Federighi har dog offentlig pure afvist ideen om at lade iOS og OS X smelte sammen. Ifølge Apple deler Mac- og iOS-enhederne ikke den samme vision. Det er to forskellige enheder med to forskellige formål for øje. Nogle funktioner vil naturligt smelte sammen, men en generel sammensmeltning
hvis eneste formål er sammensmeltning i sig selv, sker ikke.

Ifølge analytikeren vil Apple lancere iAnywhere inden for 12-18 måder.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.