En analytiker fra IHS er i tvivl om, hvorvidt om der overhovedet eksisterer en stor iPad, som rygterne ellers har talt om var på vej. Ifølge cnet mener analytikeren, at der måske overhovedet ikke er et marked for en stor iPad. Flere producenter har ganske vist fået småordrer på skærme, der kune være til en stor iPad, men slet ikke i et antal, der indikerer en snarlig lancering. Og som sagt sker det måske aldrig.

Vi skal meget længere ned ad vejen i forhold til at se meget stærke indikatorer fra Apples side på, at et sådan produkt eksisterer, og der er vi slet ikke på nuværende tidspunkt.Rhoda Alexander, IHS

Det har i lang tid været rygter om, at Apple arbejdede på en stor iPad kaldet iPad maxi eller iPad Pro. Størrelsen skulle være omkring 12,9" mod de 9,7" og 7,9" de nuværende iPads har. Ifølge rygterne skulle målgruppen være de professionelle brugere, og lanceringen skulle ske sidst på året.

Det hele kan dog meget vel vise sig bare at være spekulationer. For et par uger siden lancerede Samsung en tablet på 12,2", som ikke er blevet taget så godt i mod fra anmelderne. Ganske enkelt fordi den er for stor i praksis brug til at det er behageligt.