Analytikeren Ming-Chi Kuo, som trofaste læsere ved plejer at ramme ret præcist, har udgivet en kort rapport. Her skriver han hans forventninger til specifikationerne på iPhone 6s, eller hvad den nu kommer til at hedde. Oplysningerne er en kombination af information fra kilder i Asien såvel som kvalificeret spekulation.

Den helt store nyhed vil være det Apple kalder Force Touch, det vil sige muligheden for at iPhone 6s kan registrere hvor hårdt eller dybt man trykker. Teknologien findes allerede i Apple Watch og trackpads på Apples nye MacBooks. Force Touch kan hæve brugervenligheden af iPhonen enormt, og vil være det Apple slår på for at få folk til at opgradere.

Processoren vil selvfølgelig blive A9, og iPhone 6s vil få 2GB RAM. Kameraet på bagsiden vil blive opgraderet til 12 megapixel. Skærmstørrelsen vil være den samme som vi kender fra iPhone 6 og iPhone 6 Plus, det vil sige 4,7 tommer og 5,5 tommer. Opløsningen vil også forblive den samme. Der vil blive tilføjet en ny mikrofon for at forbedre lydkvaliteten ved opkald.

Kuo mener også, at Apple vil afhjælpe problemer med at iPhonen kan bøjes ved at benytte nye materialer såvel som indre afstivning. Desuden mener han, at et mindre antal af den store telefon vil få en skærm med safirglas. Dette er han dog noget usikker på endnu.

Kuo forventer at masseproduktionen starter i midten af august, så de to iPhones kan være klar til en lancering i løbet af efteråret. Han forventer at Apple vil sælge 80-90 millioner enheder i dette kalenderår. To tredjedele vil være iPhone 6s og en tredjedel iPhone 6s Plus.

Her er specifikationerne på iPhone 6s

Skærm: 4,7 tommer eller 5,5 tommer med force touch-teknologi
Kamera: 12 MP
Processor: A9
RAM: 2GB
Farver: Som nuværende plus den nye farve "rose gold"

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.