Analytikeren Ming Chi Kuo fra KGI Securities har fremlagt sine forventinger til årets Mac-nyheder. De vigtigste er at Apple arbejder på en lavpris iMac og at der kommer en 12" MacBook Air.

12" MacBook Air

Ifølge Kuo vil Apple lancere en ny 12" MacBook Air, der vil redefinere markedet for notebooks. Den vil være lettere og tyndere end de nuværende modeller, få højere opløsning, have en trackpad uden en fysisk knap og komme uden ventilator.

Ideen er at lave en bærbar computer, der tager bærbarheden fra den nuværende 11"-udgave og kombinerer det med produktiviteten fra den nuværende 13"-udgave.

Det er ikke første gang vi hører rygter om en 12" MacBook Air, tidligere har en troværdig kinesisk kilde meldt nogenlunde det samme ud.

Lavpris iMac

Det er heller ikke første gang vi hører analytikere slå på tromme for et lavpris Apple-produkt. Typisk plejer det dog at være en lavpris-iPhone eller -iPad. Det er første gang vi høre om at Apple skulle arbejde på en lavprisudgave af iMac'en. Det giver dog god mening, da Apple har haft stor succes med MacBook Air efter Apple satte prisen radikalt ned.

Der er desværre ingen yderlige informationer om, hvad vi kan forvente os af en billig iMac.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.