Analytikeren Ming-Chi Kuo fra KGI Securities er kommet med en oversigt over, hvilke produkter han forventer Apple vil lancere i løbet af resten af året. Kuo er kendt for at have forholdsvis gode kontakter i industrien, men er omvendt heller aldrig 100% spot on. Dog nok til, at han er værd at holde øje med.

Her er en oversigt over Kuos forventinger.

Apple Watch

Muligvis flere nye farver af Apple Watch Sport, der skal matche iPhone 6s's farver, når den kommer ud senere på året. Specifikt nævnes gul og rose gold.

Da Apple har et rigtigt guldur i sortimentet, virker det dog umiddelbart underligt, også at lancere et guldbelagt ud med samme farve, men det mener Kuo altså.

iPad

En lettere og tyndere iPad mini, der i princippet bare er en mindre udgave af iPad Air 2, forventes sidst i 3. kvartal, eller måske først i starten af 4. kvartal.

Kuo forventer ingen iPad Pro ejheller en opdatering af den almindelige iPad Air.

iPhone

Intet specielt ud over de allerede forventede iPhone 6s og iPhone 6s Plus. Kuo mener dog, at ubuddet vil være begrænset i starten på grund af lav produktion af Force Touch-delen, der forventes i en nye iPhones.

Mac

Ny Mac's forventes i slutningen af 3. kvartal eller starten af 4. kvartal.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter, fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.