Analytikeren Gene Munster har siden starten af 2011 været fortaler for at Apple ville lancere et fjernsyn. Flere gange hvert eneste år er han kommet med meldinger om, at "det kommer næste år". Som bekendt er der ikke sket noget som helst, og der er ingen tvivl om, at manden ingen konkret viden har overhovedet. Det er rent gætværk eller forhåbninger fra hans side. Munster er en analytiker, der ikke formår at leve op til det eneste han får sin løn for; at forudsige markedet.

Det var Gene Munster der startede spekulationerne omkring et Apple-fjernsyn, hvorefter andre sprang på vognen. Umiddelbart lød det jo tilforladeligt nok, men efterhånden som der ikke er sket noget som helst, bliver det mere og mere skingert, at høre ham stædigt holde fast i, at et fjernsyn er på vej. Det er det givetvis, men det er ikke noget Mundster ved noget som helst om. Han gætter bare. Han begår den klassiske fejl med at gentage sine egne fejl igen og igen frem for at erkende dem og komme videre med æren i behold. Det er ikke første gang analytikere falder i det hul.

Munster ved det nok godt, for i årets forudsigelse har han ændret "det kommer næste år" til "det kommer om to år". Munster mener nu, at det giver mest mening, hvis Apple venter med at lancere et fjernsyn til 2016. Resten af hans analyse er opkog på det samme han har meldt ud de sidste tre år, så de vil vi ikke komme nærmere ind på igen. Er man interesseret kan man læse mere her: Gene Munsters forudsigelser