Gene Munster, der er analytiker hos Loup Ventures, er kommet med nogle forudsigelser for hvad Apple vil diske op med, når der er event på mandag i forbindelse med at udviklerkonferencen WWDC går i gang. Her plejer Apple at præsentere nye styresystemer, så det kommer ikke som en overraskelse. Munster går dog lidt mere i detaljer i sin forudsigelse af hvad Apple vil fokusere på.

Munster mener at Apple vil præsentere en ny udgave af Siri, ny digital sundheds-teknoliogi samt fokusere på augmented reality og kunstig intelligens. Derudover vil der komme en ny Beats-højttaler med Siri-integration ala HomePod. Den vil komme til at koste omkring $250 i USA, hvilket skal sammenlignes med HomePod, der koster $349.

Gene Munster har været Apple-analytiker mange år. Han forudsigelser skal dog tages med en gran salt. De sidste par år har han nemlig været mest kendt for en stædig forudsigelse af at Apple vil lancere et fjernsyn. Hver gang der kom en opdateringen fra Munster i sagen, sagde han at det kom næste år. Han har dog for længst erkendt at der ikke har været hold i disse rygter. Andre gange har han ramt mere rigtigt, så helt udelukkes skal hans forudsigelser ikke.

Du kan læse hele Gene Munsters forudsigelse her loupventures.com

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter, fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.