Grunden til at Siri er forbeholdt iPhone 4S og ikke tidligere udgaver af iPhonen, skyldes ifølge en analytiker, at Apple i iPhone 4S benytter en speciel støjreducering. I iPhone 4 benytter Apple en chip produceret af firmaet Audience, der har specialiseret sig i teknologi til at reducere støj fra mikrofonen. Denne chip er forsvundet i iPhone 4S. I stedet har Apple licenseret teknologien og bygget den direkte ind i iPhonens A5-processor. Det giver mulighed for en endnu bedre evne til at reducere baggrundsstøj, så Siri bedre kan høre, hvad man siger.

Audiences seneste regnskab fortæller direkte, at Apple nu ikke længere køber chips hos Audience, men i stedet licenserer teknologien, og dermed udvikler sin egen hardware. Dermed også sagt, at Apple sikkert har videreudviklet teknologien, så den adskiller sig så markant fra den i iPhone 4, at det gør hele forskellen.

Siri kan fungere på iPhone 4, hvis man jailbreaker den. Man skal dog huske på, at der er forskel på at fungere, og så fungere optimalt efter Apples standard.

Audience er en af de 34 medstifterne af Open Hanset Alliance, som står bag Android, og deres teknologi bliver blandt andet brugt i Googles Nexus One-telefon. Apple er dog Audience's største kunde, og står for 80% af Audience's indtægter.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.