J.P. Morgan-analytikeren Mark Moskowitz blander sig nu i debatten om hvorvidt Apple lancerer en redesignet iPhone eller ej. Ifølge Financial Post bliver der lanceret både en iPhone 5 med nyt design og en billigere "iPhone 4-plus", som han kalder det. Den sidste er primært beregnet til det kinesiske marked, men vil også kunne fås alle andre steder.

iPhone 5 skulle være lettere og tyndere end den nuværende iPhone 4 og have understøttelse for både GSM- og CDMA-netværket, men ikke LTE (4G). Moskowitz forventer også, at skærmen vil være større og at kameraet har 8 megapixel. iPhone 4-plus, forventer han har samme formfaktor, som den nuværende iPhone 4.

Der er med andre ord ikke noget nyt på bordet. Oplysningerne har vi hørt før. Det nye er sådan set bare at de kommer ud af Moskowitz's mund. Det burde være mere værd når det er en professionel analytiker der lægger sin troværdighed bag, men der kan ligesåvel være tale om, at han bare gentager de rygter alle vi andre kender i forvejen, og at han reelt ikke ved mere end vi. Men andre ord, at han bare tager chancen og vurderer at alle rygterne peger så meget i samme retning, at han godt tør tro på, at de er korrekte.

Vi har dog stadig ikke set et eneste konkret bevis på, at der eksisterer en redesignet iPhone. Ingen billede eller andre ting. I sidste uge udtalte en anden analytiker, at han ikke havde set nogle tegn på, at der eksisterede en redesignet iPhone 5 noget sted i produktionskæden.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.