Analytikeren Ming-Chi Kuo fra KGI Securities sår nu tvivl om hvorvidt Apple vil lancere 2. generation af iPhone SE senere på året, som der ellers har været rygter om. Så sent som i går skrev jeg om disse rygter.

Kuo tror ikke at Apple har resourcer til at fokusere på at udvikle en ny iPhone SE, når der samtidig er tre andre iPhones under udvikling. Flere af dem er endda med helt nyt design af indmaden. Kuo bygger sin overbevisning på at iPhone X blev forsinket i produktionen, og mener at det viser at Apple har begrænsede resourcer, når det gælder udvikling af ny hardware. Kuo tilføjer, at hvis der endelig er en ny iPhone SE under udvikling, sker det med ganske få ændringer såsom en hurtigere processor og en lavere pris. Og det er det.

Kuo plejer - på grund at hans gode kilder i elektronikindustrien i fjernøsten - at have ret godt styr på Apple-rygterne. Denne gang skal man dog huske på at det ikke er industrikilder der ligger til grund for hans udmeldinger denne gang men rene spekulationer, hvilket ikke på samme måde er hans stærke side.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.