I første kvartal af næste år vil Apple lancere en såkaldt iPhone SE 2. generation. iPhonen vil være baseret på designet fra iPhone 8 men med bedre specifikationer. iPhonen vil således få Apples nyeste A13-chip og 3GB RAM, men vil ellers i det store hele være identisk med iPhone 8. Der vil således ikke komme kamera-opgradering eller lignende.

Ideen med den nye iPhone er at den skal være et super billigt alternativ til de dyrere modeller - ligesom iPhone SE var det i sin tid. Analytikeren Ming-Chi Kuo, der står bag forudsigelsen, regner med at Apple vil kunne sælge 30-40 millioner af denne enhed alene næste år.

Kuo mener at den nye iPhone vil være den oplagte iPhonen at opgradere til for de omkring 100 millioner Apple-brugere, der stadig har en iPhone 6. Altså en kundegruppe, som Apple ellers har svært ved at få fat i med de markant dyrere topmodeller. Folk der bare skal have en iPhone og er ligeglade med triple-kameraer, Face ID og så videre.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.