I går skrev jeg om analytikeren Brian Whites forventinger til Apple Watch 2. Ifølge ham ville det blive 20-40% tyndere og blive lanceret i løbet af sommeren. I hvert fald tidligere end sammen med iPhone 7 i efteråret.

I dag kom en anden analytiker så med helt andre oplysninger. Det er Ming-Chi Kuo, der mener at Apple Watch 2 vil få samme udseende som den første generation - dog eventuelt med småændringer - og at Apple udelukkende vil fokusere på at forbedre det indre. Samtidig forventet Kuo, at uret vil blive præsenteret sammen med iPhone 7 en gang i efteråret.

Kuo har også nogle forventinger til at salget vil falde 25%, men da Apple ikke har opgivet nogle salgstal for Apple Watch overhovedet, er det lidt svært at forholde sig til.

Nu har vi altså på to dage fået to vidt forskellige forudsigelser angående Apple Watch 2. Det viser meget godt problemet ved at komme med forudsigelser baseret på sine egne forventinger snarere end reel viden. Specielt fordi analytikeren stort set altid slet ikke har de samme forventinger - og viden om markedet - som Apple har. Kuo plejer dog at ramme forholdsvis rigtigt, så i dette tilfælde peger pilen mod ham og en lancering af Apple Watch i efteråret.

Scroll ned for at se kommentarer