Analytikeren Gene Munster oplyser i en note til hans investeringskunder, at han forventer at Apple implementerer en eller anden form for virtual reality om to år. Det skriver AppleInsider. Formodentlig i en form han kalder "mixed reality", hvor hologrammer og rigtige fysiske objekter bliver blandet sammen. Det er nok bedre kendt som augmentet reality. Apples udspil forventer han sker i form af iPhone-tilbehør. Det kunne være et par briller, men også andre ting. I første omgang ikke leveret af Apple selv, men via Apples "Made for iPhone"-program.

Munster argumenterer for påstanden med at en søgning på LinkedIn viser af mindst 141 nuværende Apple-ansatte har en baggrund inden for augmentet reality. Desuden har Apple inden for de sidste par år overtaget en række firmaer med kompetence inden for virtual reality.

Man skal ikke nødvendigvis tage Munsters ord for gode varer. I flere holdt han stædigt fast i sine spekulationer om, at det ville være smart hvis Apple lancerede et fjernsyn, og at det var lige på trapperne. Det kom dog som bekendt aldrig, og til sidst måtte Munster krybe til korset og erkende at han havde taget fejl.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.