Samtlige iPhones Apple lancerer til efteråret vil få trådløs opladning. Det mener analytikeren Ming-Chi Kuo fra KGI Securities. Han nævner det i forbindelse med oplysninger om at 3D Touch-modulet i en iPhone med OLED-skærm vil få en ny laminering lavet af grafit. Dette er nødvendigt for at beskytte modulet imod den ekstra varme som den trådløs opladning genererer. Kuo får sine oplysninger ved at snakke med forskellige elektronikproducenter i Østen og plejer generelt at være godt informeret.

Ifølge rygterne vil Apple lancere tre forskellige størrelses iPhones til efteråret. De to velkendte størrelser 4,7 tommer og 5,5 tommer samt en ny størrelse på 5 tommer. Da skærmen formodentlig vil gå længere ud til kanten vil enhedernes fysiske mål dog blive mindre end vi kender det i dag. Som sagt vil de alle ifølge Kuo få trådløs opladning, der altså ikke vil være forbeholdt en særlig premium-model.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.