Analytikeren Ming-Chi Kuo har netop udsendt en rapport med, hvad han forventer, at Apple vil lancere i det kommende halve års tid.

Kuo noterer dog, at hvis ikke der sker en snarlig forbedring i situationen omkring den nye variant af coronavirusset, kan det betyde at Apple bliver nødt til at udskyde en eller flere af lanceringerne til senere på året, sænke de tekniske specifikationer eller slække på kvaliteten.

Her er en oversigt over de ting Kuo mener at lige på trapperne fra Apple:

  • 4,7" iPhone. En iPhone identisk til iPhone 8 med LCD-skærm og hjem-knap, men en hurtigere A13-processor og 3GB RAM. Forventes i slutningen af marts til en pris på $399 i USA. Dette er den såkaldte iPhone SE 2, som der har været rygter om længe.
  • iPad Pro. Nye modeller med bedre kamerasystem der understøtter 3D-scanninger beregnet til augmentet reality. Forventes i marts.
  • MacBooks. Der forventes opdateringer af MacBook Air, MacBook Pro eller begge i årets første halvdel.
  • High-end Bluetoth hovedtelefoner. Det præciseres ikke nærmere, hvad der er tale om, men det handler formodentligt om nogle regulære trådløse hovedtelefoner og ikke AirPods, der jo næsten lige er blevet opdateret.
  • Ultra Wideband tags. En helt nyt produkt. Disse tags er en slags elektroniske kuffertmærker, man kan sætte på ting og dermed spore og følge i "Find min"-appen.
  • Oplade-måtte. Heller ikke her er der yderligere detaljer, men der er tydeligvis tale om en oplader til trådløs opladning af iPhones og måske AirPods og Apple Watch.

Du kan også læse min vurdering af hvad vi kan forvente fra Apple i 2020 her.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.