Den demokratisk politiker Joshua Peters fra St. Louis har foreslået, at alle købere skal vise billed-ID før de kan bruge elektroniske betalingsmidler som Apple Pay. Ikke nok med det, Peters vil også have, at forretningerne skal notere ID-nummeret på køberne og gemme dem, hvis der senere skulle blive problemer med betalingen. Peters siger, at at hans lovforslag skal forhindre at stjålne enheder bliver brugt til svindel.

Vi taler altså om en betalingsløsning der med bankernes velsignelse er udviklet med det formål at være 100% trådløs, og hvor man via sit fingeraftryk bekræfter sin identitet. Noget der gør det mere sikkert end traditionelle kreditkort.

I andre amerikanske stater går man den modsatte vej, og tillader folk at have deres kørekort liggende på iPhonen. I princippet kan man altså havne i en situation, hvor man inden man betaler med iPhonen, skal vise sit kørekort - der også ligger på iPhonen. Super smart.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.