Den amerikanske pendant til Forbrugerrådet, Consumer Reports, har testet 11 smarture fra otte forskellige producenter. Heriblandt Apple Watch og kendte konkurrenter som Asus ZenWatch, LG G Watch R, Moto 360, Pebble Steel, Samsung Gear S og Sony SmartWatch 3. I testen er der kigget på hvor nemt uret er at bruge, hvor god skærmen er, hvor præcis skridttælleren er, vandtætheden, modstandsdygtighed mod ridser og meget mere.

Du kan se resultatet af testen i videoen herover, Har du travlt, kan jeg godt med det samme afsløre, at Apple Watch vinder testen. Begrundelsen er at skærmen er god specielt ved dårlig belysning, at det er nemt at bruge, at det er nemt at parre med en iPhone, at sensorerne (puls og skridttæller) er præcise og så videre. Alt det vi forventer fra et Apple-produkt. Bemærkelsesværdigt lykkedes det ikke Consumer Reports at ridse Apple Watch med safirskærm. Efter et første åbenbart defekt ur, bestod to Apple Watches vandtesten, hvor de lå i vand i et trykkammer i 24 timer - og stadig fungerede bagefter. Ifølge Apple selv er uret dog kun certificeret til 30 min under vand, så "don't try this at home".

Bundskaberen i forbrugerrådets test er Sony SmartWatch 3. Det siger en hel del om Apple at Sony selv på tredje generation af deres smarture stadig ikke formår at lave noget der kan slå Apples første slag i bolledejen. Sekundært siger det noget om, at der er højere krav og forventinger til Apple end til alle andre. Til trods for at Apple Watch er det bedste smartur på markedet, er det også det, der har fået mest kritik. Ganske enkelt fordi der i virkeligheden ikke er ret mange der bekymrer sig om konkurrenteres ure.