Det amerikanske flyselskab United Airlines oplyser, at de alle deres mere end 23.000 stewardesser vil få en iPhone 6 Plus i løbet af 2015. Telefonerne skal bruges til håndtering af salg af mad og drikke ombord på flyene, samt give adgang til Uniteds intranet med forskellige manualer.

"Vi er begejstrede over at investre i vores kabinepersonale", udtaler Sam Risoli fra United. "iPhone 6 Plus gør dem i stand til at levere en endnu højere service og giver adgang til værdifuldt arbejdsrelateret information."

De mange iPhones skal blandt andet erstattet kabinepersonalets papirmanualer og give adgang til kundefokuserede apps. United Airlines har længe sværget til Apples enheder, og var et af de første selskaber der erstattede piloternes tykke papirmanualer med en iPad. United planlægger at erstatte de gamle iPads fra 2011 med den nye iPad Air 2.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.