Tidligere i dag åbnede Apple for forudbestillinger på iPhone X der går regulært i handlen næste fredag. Man skulle dog være mere end hurtig eller heldig for at få en iPhone X til levering på lanceringsdagen. For meget hurtigt steg leveringstiden til flere uger og er i skrivende stund på 5-6 uger. Her til skal lægges yderligere et par dage, da Apples tidsestimat er for hvornår de afsender ens iPhone.

Hvis du vil have en iPhone X bare nogenlunde hurtigt er det altså ingen anden udvej end at stille dig i kø foran butikkerne når det regulære salg starter næste fredag. Heller ikke her skal du dog regne med at der er masser af iPhones. Kommer du ind i butikkerne op ad formiddagen er de sikkert allerede løbet tør. Så sørg for alt vore tidligt ude.

Pris

iPhone X fås i to forskellige farver: Sølv og space grey. Du kan vælge mellem 64GB til 8.899 kroner og 256GB til 10.249 kroner.

Du kan bestille iPhone X online hos Apple (link) eller diverse teleselskaber.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.