Tidligere i dag åbnede Apple for forudbestillinger på iPhone X der går regulært i handlen næste fredag. Man skulle dog være mere end hurtig eller heldig for at få en iPhone X til levering på lanceringsdagen. For meget hurtigt steg leveringstiden til flere uger og er i skrivende stund på 5-6 uger. Her til skal lægges yderligere et par dage, da Apples tidsestimat er for hvornår de afsender ens iPhone.

Hvis du vil have en iPhone X bare nogenlunde hurtigt er det altså ingen anden udvej end at stille dig i kø foran butikkerne når det regulære salg starter næste fredag. Heller ikke her skal du dog regne med at der er masser af iPhones. Kommer du ind i butikkerne op ad formiddagen er de sikkert allerede løbet tør. Så sørg for alt vore tidligt ude.

Pris

iPhone X fås i to forskellige farver: Sølv og space grey. Du kan vælge mellem 64GB til 8.899 kroner og 256GB til 10.249 kroner.

Du kan bestille iPhone X online hos Apple (link) eller diverse teleselskaber.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.