Både politikere og en del ansatte i folketinget har fået tilbudt en gratis iPhone. Der er blevet testet telefoner på livet løs og valget faldt altså på iPhonen: "Vi har testet en række mobiler og kommet frem til, at det var iPhonen, der opfyldte betingelserne bedst. Så derfor er den blevet tilbudt alle politikere og en række af lederne i Folketingets administration«, siger pressesekretær Peter Krab fra Folketinget til Ritzau.

I Politiken, hvor jeg har læst historien, hævdes det, at telefonerne koster 5.500 kr per styk, og det ligger lidt mellem linierne, at vi borgere skal blive forarget over hvad det koster skatteyderne. Politiken har dog ikke gjort deres arbejde godt nok, for de skriver samtidig at der er tale om iPhone 3GS 16GB. Dem sælger Apple slet ikke mere, hvilket kunne tyde på, at folketinget er blever prakket et restparti på til en billig pris.

Hvis der er noget der er forargeligt i denne historie er det da, at landets ledelse ikke har det nyeste grej, men sidste års model.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.