iOS7 får understøttelse af fildelingsprotokollen AirDrop, skriver 9to5mac.

AirDrop har været en del af OS X til Mac siden 10.7 Lion. Med AirDrop kan brugere dele filer mellem flere computere. Det smarte ved AirDrop er, at de to computere, som filerne skal deles i mellem, ikke behøver være på samme Wi-Fi-netværk. Der behøver endda slet ikke være et Wi-Fi-netværk. FOrbindelsen oprettes direkte via et ad-hoc-netværk mellem de to enheder, og de delte filer når således slet ikke ud på det åbne internet.

AirDrop til iOS siges at virke på samme måde som til Mac, og vil givetvis kunne bruges til både at dele filer mellem iOS-enheder, men også til og fra Mac.

Ifølge kilderne bliver AirDrop inkluderet i iOS's standard-menu for deling. Det bliver altså meget nemmere at dele eksempelvis et foto eller en note, man har på sin iPhone med andre. I modsætning til iCloud, som jo fungerer inden for samme Apple ID, vil AirDrop virker på tværs af alle enheder tilhørende forskellige folk.

Apple præsenterer iOS 7 om en uge, når WWDC starter på mandag.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.