Ifølge Reuters han Apple besluttet, at den kommende iPhone skal have en skærm på hele 4,6 tommer sammenlignet med de nuværende 3,5 tommer. Kilder oplyser, at Apple allerede er begyndt at bestille de forskellige komponenter hos underleverandører.

Tidligere har der været rygter om, at Apple vil skifte til en skærm på 4 tommer, da det nogenlunde kan lade sig gøre, uden fysisk at gøre telefonen større. I stedet kan man gøre rammen omkring skærmen mindre.

4,6 tommer er kæmpe stort

Nu siger forskellige tommemål nok ikke nogen ret meget, men 4,6" er en kæmpe skærm, som hovedparten af almindelige forbrugere nok vil finde alt for stor. Det virker derfor meget usandsynligt, at Apple skulle springe på den vogn. Så skulle det da lige være som en ekstra mulighed, samtidig med, at de beholder den nuværende skærmstørrelse. Det er til gengæld ikke Apple normale strategi at differentiere på den måde.

Hvor stor en skærm på 4,6" er, kan man få en indtryk af på billedet her over, hvor der vises en Galaxy Nexus og en iPhone. Noget helt andet er dog at have den i hånden, hvor den virker meget stor og klodset.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.