En blog i Holland hævder at være kommet i besiddelse af et foto fra det trykkeri, der laver kasserne til Apples kommende iPhone. Billedet er meget overbevisende og viser både udseendet og navnet på den nye iPhone, der slet og ret kommer til at hedde den nye iPhone. Som vi kan se, er skærmen blevet større, der er nu plads til fem rækker med ikoner.

Billedet herover, er ikke i så høj opløsning, at man kan se alle detaljerne. Dt kan derimod her: www.iphonenieuwsblog.nl/files/2012/09/iphone5.jpg

Detaljerne afslører fupnummeret

Den opmærksomme læser vil bemærke, at man næsten kan se alle ikonerne. Og lige præcis her falder fupnummeret til jorden. Man kan nemlig se et YouTube-ikon som nummer to fra venstre i anden øverste række. Problemet er bare, at Youtube slet ikke er med i iOS 6. Baggrundsbilledet ser heller ikke ud til, at være det, der følger med iOS 6. De folk, der har gjort sig så stor umage med at finde et trykkeri og lave et print, der skal lige den ægte vare, har med andre ord glemt at sætte sig ordentligt ind i iOS 6.

Oplysningerne på kasser er ikke Apples stil

Derudover ville Apple aldrig skrive "The new iPhone" på kassen. På kassen til den nye iPad står bare "iPad". Det ville også skabe en del forvirring næste år, hvor der kom en nyere iPhone. Skulle man så gå ned i butikken og bede om "Den nye iPhone", hvis man ville have den gamle? Tilsvarende gælder med iOS 6-ikonet på kassen. Det er heller ikke Apples stil, og vil være forældet inden længe.

Man må ellers give, at der er ret godt lavet. Bortset fra selvfølgelig, det mistænkelige i, at en ansat på den måde lægger ansigt til læk af fortrolige Apple-oplysninger. Mon ikke snarere der er tale om, at et (hollandsk) trykkeri er gået med på spøgen, og at det hele er opstillet?

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.