I den lille by Sindelfingen uden for Stuttgart i Tyskland skulle der lørdag den 22. september åbne en ny Apple Store. Datoen skulle dog nu eftersigende være blevet rykket to dage frem til torsdag den 20. september. Og hvorfor er det så specielt interessant?

Det er interessant fordi, rygterne i et stykke tid har ment, at den nye iPhone bliver sat til salg den 21. september. Tyskland plejer at være et af de lande, hvor iPhonen bliver lanceret først. I såfald giver det god mening at åbne en ny butik så den er klar til salget af den nye iPhone fra start, og ikke dagen efter, det hele bliver skudt i gang.

Det er ikke første gang at Apple laver det nummer. Da den nye iPad blev lanceret tidligere på året, rykkede Apple åbningsdagen for en ny butik i Houston i USA med en dag, så den kunne være med fra start.

Noget tyder altså på, at den 21. er dagen, hvor den nye iPhone 5 lander i butikkerne. Følger Apple skemaet fra sidste år, betyder det, at iPhonen vil komme til Danmark omkring den 5. oktober.

I går indkalde Apple verdenspressen til et presseevent den 12. september. Her forventes det, at den nye iPhone bliver præsenteret, og at der også åbnes for forhåndsreservationerne.

Scroll ned for at se kommentarer

I samarbejde med PriceRunner

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.