Hvem skulle tro det, men Adeles megahit Hello er produceret med noget så enkelt som et setup bestående af en MacBook Pro, en Apogee Quartet og Apples musiksoftware Logic Pro X. Apogee Quartet er et iOS-kompatibelt audiointerface med fire indgange og otte udgange. Mere skal der altså ikke til, hvis ellers materialet er i orden.

Musikproducrer Greg Kurstin fortæller hvordan det foregår på en ny kampagneside, som Apple har offentliggjort som reklame for Apples professionelle musiksoftware. Hello og tre andre af Adeles nye sange blev eksempelvis til i et lille studie i London. Her mødtes Greg Kurstin og Adele i tre ugelange sessioner, hvor Adele skrev sangene og teksterne, og Kurstin indspillede piano, trommer, bas og hvad der nu skulle til. Det hele optaget via det ovenfornævnte setup.

Kurstin fortæller, at han bestemt godt kan lide det helt store setup i hans studie i Los Angelse med masser af grej, men at han faktisk foretrækker det han kalder sig rejsesæt til både optagelse og produktion. Årsagen er at det bare fungerer, og han derved undgår potentielle tekniske problemer, der kan forstyrre processen. Typisk kan Kurstin producere en sang færdig på en dags tid, fordi Apples udstyr er så nemt at arbejde med.

Du kan læse meget mere hos Apple, hvor Kurstin også går mere i tekniske detaljer med produktionen.