98% af de nye iPad-ejer er tilfredse med deres nyindkøbte iPad, viser en undersøgelse foretaget af ChangeWave Research. 82% er "meget tilfredse" mens 16% er "delvist tilfredse". Dermed lægger den nye iPad sig helt på linje med de tidligere iPads, der også konstant ligger lige under de 100% uanset om man spørger kort efter købet eller efter et halvt års brug.

Købere af den nye iPad er mest tilfredse med retinaskærmen, som hele 75% anfører som deres favorit-feature. Andre nævner lang batteritid, LTE og hastigheden. Mest utilfredshed skaber iPadens pris, som 26% nævner efterfulgt af 23% som er utilfredse med udgifterne til dataabonnement.

Visse medier har skrevet meget om, at den nye iPad har problemer med at den bliver (for) varm. ChangeWave har specifikt spurgt de nye iPad-ejere om dette er et problem, hvilket 89% svarer, at det ikke er. Blandt de resterende 11%, er der ingen af dem, det betegner varmen som et stort problem. Hermed ser den nye iPads påstående varmeproblemer ud til at være manet i jorden som rent spekulative.