En 83-årig kvinde, Evelyn Paswall, har sagsøgt Apple fordi hun gik ind i en glasvæg i en af Apples butikker i Manhasset. Ifølge kvindens forsvarer, var sammenstødet så kraftigt, at kvinden brækkede næsen. Hun kræver at Apple skal dække hendes omkostninger til behandlingen af den brækkede næse, hvilket ifølge forsvaren drejer sig om $75.000, svarende til 420.000 kroner. Derudover mener hun, at Apple skal betale hende en erstatning for uagtsomhed. I alt kræver kvinden derfor en rund million dollars i erstatning. Det svarer til 5,6 millioner kroner.

I anklageskriftet hævdes det, at Apple har udvist uagtsomhed fordi de har tilladt sig at opsætte en gennemsigtig glasvæg uden også at opsætte tilstrækkelig advarsel. Selvom ideen med en glasvæg går lidt tabt, hvis den skal påsætte store advarselsklistermærker, så har Apple rent faktisk sat klistermærker på glasvæggene i samtlige deres butikker sidste år netop for at undgå disse situationer.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.