iOS 7 er nu installeret på 80% af alle iPhones. Det oplyser Apple på sin hjemmeside for iOS-udviklere. For halvanden måned siden var tallet 74%. Mens andelen af iOS 7 stiger, falder den naturligvis for iOS 6 og endnu tidligere versioner. Andelen for iOS 6 er i øjeblikket 17%, mens kun 3% bruger en tidligere version.

Det går dermed stødt frem i Apples bestræbelser på at få en så ensartet platform som muligt. Stigningen er en kombination af at folk opdaterer, og at folk køber nye enheder med iOS 7 præinstalleret.

iOS 7 vil aldrig nå 100%, da ældre enheder slet ikke kan opdateres. Men man må også sige at 80% her fire en halv måned efter lanceringe er ret godt. Tallet vil nok fortsætte med at stige indtil iOS 8 bliver frigivet, men når nok aldrig over 90%.

Til sammenligning er udbredelsen af det nyeste Android-styresystem KitKat, der kom stort set samtidig med iOS 7, på under 2%. Det store flertal af Android-telefoner bruger stadig en udgave der er mere end to et halvt år gammelt.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.