Allerede i april 2010 skrev The Street, at iPhone 4 ville få et kamera på 5 megapixel, samtidig med at de forudsagde at femte generation iPhone ville få en 8 MP billedsensor fra Sony. Det første viste sig at være korrekt, mens det sidste var lidt svært at tage seriøst så lang tid i forvejen.

Nu viser det sig, at det højst sandsynligt er noget om snakken. Den kommende iPhone vil måske få et kamera på hele 8 megapixel. I hvert fald bekræfter Sonys topchef, Sir Howard Stringer, at Sonys leverancer af billedsorer til Apple vil blive forsinket på grund af tsunamien i Japan. På nuværende tidspunkt benytter Apple ikke billedsensorer fra Sony, men fra OmniVision. Men Stringer skulle altså have udtalt, at Apple har bestilt Sonys bedste sensorer, hvilket meget vel kunne være de samme 8 MP, som sidder i Sony Ericsson Xperia, og som The Street altså forudsagde sidste år.

Kilde: 9to5mac

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.