The Unicode Consortium, der blandt andet står for standardiseringen af emojis, er klar med version 10.0.0 af Unicode Stanard. Den indeholder 56 nye emojis. emojipedia.org har en oversigt over alle de nye emojis, og nogle af dem kan også ses på billedet over denne artikel.

Blandt de nye emojis er flere fantasifigurer som feer, alfer, troldmænd, havfruer etc. Der er også dyr som giraf, zebra og T. rex. Blandt de nye fødevarer er en halv kokosnød, broccoli og en sandwich. Der er selvfølgelig også en række nye ansigter, nye håndtegn og flere andre ting.

Ud over de 56 helt nye emojis, kommer der også flere nye muligheder for at ændre på hudfarve og køn på eksisterende emojis, så der i alt er 239 nyheder i Unicode 10.

Bemærk at nyhederne først er tilgængelige på iPhonen og Apples andre produkter, når Apple vælger at implementere dem i iOS og macOS. Det tager typisk Apple nogle måneder før det sker. Sidste år kom Unicode 9 i juni, mens Apple først inkluderede dem i oktober med frigivelsen af iOS 10.2. Du må derfor væbne dig med tålmodighed hvis du savner en emoji med hipsterskæg eller et opkastende gut ansigt.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.