1) Kæmpe udvalg. Der findes bogstaveligt talt flere hundrede forskellige Android-telefoner, mens der reelt kun er to forskellige iPhones (samt en ældre model) at vælge mellem.

2) Prisen. Ser man bort fra producenternes toptelefoner, koster en Android-mobil typisk en brøkdel af selv den billigste iPhone.

3) Apps med frie tøjler. På Android er der i praksis ingen begrænsinger i forhold til hvad apps kan gøre. Med fuld systemadgang er der også mange flere interessante muligheder, som er helt udelukket på en iPhone.

4) Flere indstillingsmuligheder. På Android er der stort set ingen grænser for hvad du kan personliggøre. Du kan endda få din Android til at ligne iOS, hvis du har lyst.

5) Bedre mulighed for deling af indhold. På Android kan man dele alt indhold mellem apps eller med andre. På iPhonen er man begrænset af nogle få muligheder. Det er blevet bedre med tiden, men halter stadig bagefter.

Er der noget fra Android, du savner? Så læg en kommentar.

Ikke enig, så læs 5 grunde til at iPhone er bedre end en Android-mobil i stedet.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.