4,6 millioner brugerprofiler er blevet lækket fra den sociale app Snapchat, skriver The Verge. Det drejer sig om profiloplysninger, telefonnumre og brugerens fysiske placering. Det er primært amerikanske brugere, der er berørt.

Snapchat er en social app, som kan bruges til at sende beskeder og billeder til hinanden med. Fidusen er, at det man sender, kun vises i nogle sekunder. I modsætning til andre sociale apps, bliver ens kommunikation altså ikke stående til tid og evighed. Det har gjort Snapchat umådeligt populær, og for nylig fik stifterne af Snapchat et købstilbud på 17 milliarder kroner, som de dog afviste.

Brugeroplysningerne er lækket af en gruppe, der henviser til at de ønsker at folk skal få øjnene op for, at Snapchat ikke passer særligt godt på brugernes oplysninger. Snapchat har endnu ikke kommenteret hændelsen.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.