Apples prisvenlige iPhone Xr ligger for anden måned i træk øverst på 3’s liste over de mest solgte mobiler. I juni topper iPhone Xr listen foran fire andre iPhones. Apple sidder altså på hele den øverste halvdel af top 10-listen for juni. Ud over iPhone Xr er det Apples to andre nye iPhones (iPhone Xs og iPhone Xs Max), såvel som et par gamle kendinge i form af iPhone 6S og iPhone 7, der er de mest populære. Længere nede af listen, som nummer 7, er der også blevet plads til iPhone 8. Apple har altså hele seks telefoner med blandt de 10 mest solgte. De fire andre telefoner på listen er to fra Samsung og en fra OnePlus og Huawei.

Kigger man på 3’s salg af tilbehør er det også Apple der dominerer. Apples AirPods er således det mest solgte premiumtilbehør hos 3 efterfulgt af Apple Watch. LÆngere nede kommer også apple TV ind på listen. Man kan altså roligt sige at 3’s kunder er vilde med Apple.

Top 10 solgte mobiler i juni 2019

  1. iPhone Xr
  2. iPhone 7
  3. iPhone Xs
  4. iPhone 6S
  5. iPhone Xs Max
  6. OnePlus 7 Pro
  7. iPhone 8
  8. Huawei P30 Pro
  9. Samsung Galaxy S10
  10. Samsung Galaxy S10 Plus
Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.