Kunder hos 3 med 3LikeHome i deres abonnement kan nu også bruge iPhonen i Australien, Canada og New Zealand til samme priser som i Danmark. Dermed gælder 3LikeHome nu i 43 lande - blandt andet alle lande i EU samt USA.

3LikeHome er et koncept, hvor man ikke betaler roamingafgifter i de lande der er med i pakken. Det vil sige, at det koster det samme at bruge mobilen i disse lande, som det gør i Danmark. Dette gælder både tale og data. 3LikeHome er inkluderet i alle Fri Tale- og bredbåndsabonnementer for privatkunder samt en række erhvervsabonnementer hos 3.

I år har 3's kunder i gennemsnit brugt data via 3LikeHome i EU for hvad der tidligere ville have kostet 4.500 kroner. I USA er tallet helt oppe på 10.000 kroner. Dataforbruget i udlandet er med andre ord eksploderet efter at der ikke længere skal betales de meget dyre roamingafgifter. Ifølge 3 cementerer disse beregninger konceptets eksistensberettigelse.

Du kan læse mere om 3LikeHome hos 3.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.