I morgen starter det regulære salg af iPhone X som bekendt i butikkerne. I hvert fald de få steder hvor de overhovedet har nogle iPhone X at sælge. Forsaget gik jo overordentligt godt, så hvis der nogen til salg i butikkerne er det fordi forhandlerne har lagt nogle til side.

Fra teleselskabet 3 lyder meldingen til ON X at de alene vil sælge iPhone X i deres butik i Fields på Amager. Her vil der være et begrænset parti iPHone X i farven silver med 256 GB til salg. Butikken åbner klokken 8.01 så det gælder om at være tidligt ude.

David Elsass, 3’s direktør for privatmarkedet, forklarer baggrunden: "Da vi i første omgang modtager et begrænset parti af den eftertragtede telefon pga. den enorme efterspørgsel på verdensplan, så har vi besluttet at allokere et meget begrænset antal til butikslanceringen og afholde den i én butik – nemlig 3Butikken i Fields. Vi synes, at det er mest fair, at flest muligt af de kunder, som allerede inden fredag har lagt en bestilling, får en telefon først."

Alle 3's butikker vil have en iPhone X at vise frem fra fredag klokken 8.01, men man kan altså ikke få en med hjem med det samme. 3 forventer at få udvalgte modeller af iPhone X på hylderne i alle butikkerne i løbet af november.

I mellemtiden kan man bestille iPhone X på 3.dk, hos 3’s kundeservice eller i 3Butikkerne og få en plads i bestillingskøen. Så modtager man telefonen med posten lige så snart den er på lager.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.