Bedre sent end aldrig kan man næsten sige om 3's nye tiltag, hvor de lancerer et samarbejde med musiktjenesten Deezer. De tre andre store teleselskaber har længe enten haft deres egen musiktjeneste eller været partner med en eksisterende musiktjeneste. TDC har TDC Play, Telenor har WiMP og Telia Spotify. Det er med andre ord et veletableret marked, som 3 sammen med Deezer nu vil have fat i.

Deezer en en fransk tjeneste, der har eksisteret siden 2007. De har 30 millioner musiknumre i deres katalog og 12 millioner forskellige radiokanaler, og kan bruges i praktisk taget hele verden. Deezers mål med aftalen er at vokse sig større i Danmark og inden for et par år væres den næststørste musiktjeneste i Danmark. Det skal blandt andet ske ved hjælp af en dansk kontor og en dansk musikredaktør.

En af de områder hvor Deezer vil skille sig ud er prisen. Det koster typisk 99 kr at abonnere på de andre tjenesters premium-abonnement. Gennem 3 kan man købe musik til 79 kroner per måned, dog får man det til 59 kroner de første 6 måneder.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.