iPhoneguides læsere foretrækker mobilselskabet 3, når der skal købes iPhones, og 3 har netop offentliggjort deres priser på Apples nyeste telefon. Mindsteprisen i bindingsperioden er 5.710 kroner for 16GB-modellen, mens 64Gb-modellen løber op i 7.150 kroner.

Det pudsige er, at stort set uanset hvilke abonnement du vælger, så er mindsteprisen og den månedlige betaling den samme. Der er kun 120 kroners forskel mellem 3 timer/4 GB og 15 timer/20 GB. Og modsat hvad man skulle tro, så er det den store pakke, der er billigst. Så hvis man husker at skifte efter de 6 måneders binding, så kan det bedst betale sig, at vælge den største af de to nævnte pakker. Kun hvis man vælger 100 timers tale bliver det dyrere.

Hører man til dem, der ikke bruger ret meget taletid og data, og havde håbet på at få iPhone 5 lidt billigere end de tunge brugere, så må man altså tro om igen. Man slipper ikke med mindre en 5.710 kroner hos 3.

Alle priserne kan ses her: iPhone 5-priser hos 3

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.