Tidligere i dag skrev jeg, at TDC har oplyst, at 50% af samtlige mobiltelefoner i deres netværk er iPhones. Det svarer i runde tal til 1,5 millioner iPhones. Kigger man udelukkende på smartphones er tallet endda 75%. Det er et imponerende tal, men jeg skrev også, at TDC næppe er det teleselskab med den højete andel iPhones blandt kunderne.

Den slags gætterier holder selvfølgelig ikke. Jeg har derfor kontaktet teleselskabet 3, hvor Head of PR & Communications, Rikke Juul Hansen, har gravet de tilsvarende tal frem. Hun oplyser til onx.dk at andelen af iPhones i 3's netværk er 65%. Det er markant højere end TDC's 50%. I runde tal er andelen af iPhone-brugere hos 3 omtrent en tredjedel højere end hos TDC.

Da 3 har omkring 1,2 millioner mobilkunder, svarer det til at de har 780.000 iPhone-brugere blandt deres kunder.

Du kan besøge 3's hjemmeside her. Jeg er sikker på at de ikke har noget i mod at andelen af iPhone-brugere bliver endnu højere.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.