Den 23. maj udvider 3 det populære 3LikeHome koncept med 12 nye europæiske lande. Det betyder blandt andet at hele EU bliver roamingfri zone for kunder med 3LikeHome. Med denne udvidelse når 3LikeHome op på 40 lande i alt, hvor kunderne ikke skal betale ekstra roaminggebyrer for at bruge mobilen. Blandt de nye lande er Bulgarien, Island og ti andre europæiske lande.

"Essensen i 3LikeHome er, at kunderne kan bruge mobilen, som de plejer, når de er i udlandet. Med denne udvidelse gør vi det endnu en gang simplere for kunderne at orientere sig mod udlandet og tage af sted uden at bekymre sig om roaminggebyrer og ubehagelige overraskelser på telefonregningen, når de kommer hjem. Nu er hele EU med i pakken, og kunderne kan for eksempel trygt køre på bilferie til Middelhavet med mobilen som vejviser," fortæller Morten Christiansen, der er administrerende direktør for 3.

3LikeHome er inkluderet i alle Fri Tale- og bredbåndsabonnementer hos 3, og dermed skal kunderne ikke betale ekstra for at ringe hjem til Danmark eller lokalt i et 3LikeHome-land. De kan også SMS’e, MMS’e og bruge data fra den datamængde, der er inkluderet i deres abonnement, som var de i Danmark.

For nylig nedsatte EU den maksimale roamingpris og fra den 15. juni 2017 forsvinder de helt. Herefter vil det koste det samme at bruge sin telefon i ethvert af de 28 EU-lande, som det koster i Danmark uanset hvilket selskab man er kunde hos.